Putovanje za Mlade 2019

 SPRING BREAK 2019.

Zato zaboravite na ispite, knjige i ostale obaveze, samo spakujte dobro raspoloženje i pridružite nam se na NAJVEĆEM PRVOMAJSKOM PARTY PUTOVANJU! VODIMO VAS NA SPRING BREAK, ALI BREAK-A NEMA!

1. DAN (27.04.2019. Petak) SRBIJA – MAKEDONIJA
Polazak u večernjim časovima iz Beograda (minumim za relizaciju polazaka iz ostalih gradova je 25 putnika). Noćna vožnja kroz Srbiju, Makedoniju i Grčku sa usputnim zadržavanjima radi pauza za odmor, osveženje i regulisanje carinskih i graničnih formalnosti.

2. DAN (28.04.2019. Subota) GRČKA – KALITEA
U ranim jutarnjim časovima dolazak u letovalište Kalitea, upoznavanje mesta i smeštaj po odabranim objektima i spremanje za prvu žurku u nizu – WELCOME PARTY: sunce, kokteli, najbolja house muzika, zalazak sunca… NEPROCENJIVO! Slobodno vreme za odmor od putovanja i pripreme prvo veče i prvu noćnu žurka uz nastup jednog od najpopularnijih regionalnih izvođača! Noćenje za one koji ne izdrže naš ritam…

3. DAN (29.04.2019. Nedelja) KALITEA – SOLUN
Posle jutarnje kafice ne propustite mogućnost fakultativnog izleta do drugog najvećeg grada Grčke – prelepog Soluna. Pored moderne arhitekture, velikih bulevara i trgova, Solun je sačuvao mnogobrojne istorijske građevine. Biser Grčke koji oslikava burnu istoriju, tradiciju i kulturu antike. Posle obilaska Soluna, povratak u Kaliteu na drugu dnevnu žurku sa novom temom, novim DJ-evima i novom energijom… Ludilo do kasnih poslepodnevnih sati, odmor, pa zagrevanje za spektakularno veče i nastup još jedne velike muzičke zvezde! Ovog puta nema spavanja!

4. DAN (30.04.2017. Ponedeljak) KALITEA
Buđenje i pripreme za pripreme za poslednji dan – prvo nas očekuje još jedna dnevna žurka, poslednja u nizu u jednom od najpoznatijih beach barova u Kalitei! Žurka do kasnih poslepodnevnih sati, ali tempo ne sme pasti, jer nas čeka zatvaranje ovogodišnjeg Spring Break-a uz nezaboravnu žurku do ranih jutarnjih sati i vrelu atmosferu za koju će biti zadužena jedna od najpopularnijih muzičkih zvezda sa ovih prostora!

5. DAN (01.05.2017. Utorak) GRČKA – MAKEDONIJA – SRBIJA
Buđenje i napuštanje smeštajnih jedinica do 09.00 h. Polazak ka Srbiji je planiran oko podneva. Putovanje prema Srbiji kroz Grčku i Makedoniju. Dolazak u Srbiju u kasnim večernjim časovima.

 

 27.04. - 01.05.

Hoteli 

Usluga

1/2

1/3

1/4

1/5

 Agni

Najam

74 eur

64 eur  /  /

 Anna Bill

Najam

         /

64 eur

59 eur

59 eur

Elizabeth

Najam

74 eur

64 eur

59 eur

 /

 Galini

 Najam

74 eur 

64 eur 

 /

 /

Kleopatra

 Najam

64 eur 

59 eur 

59 eur 

 Poseidon 

 Najam

64 eur 

59 eur 

 

 Golden Sun 

Najam 

64 eur 

59 eur 

 59 eur

Alkionis

Najam

74 eur

64 eur

 /  /

Eytyxia 

Najam 

74 eur 

64 eur 

 59 eur

 /

 

CENA UKLJUČUJE:
Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.
Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, WC, TV, VIDEO) na navedenim relacijama.
3 noćenja u Kalitei u apartmanu, ili vilama, ili hotelu, u 1/4, 1/5 ili 1/6 sobama, studijima ili apartmanima.

CENA NE UKLJUČUJE:
Fakultativne izlete.
Party narukvica: 30 € u agenciji.
Doplatu za 1/2 dvokrevetni studio/sobu 15 € po osobi i 1/3 studio/sobu 5 € po osobi.
Putničko zdravstveno osiguranje 

NAČIN PLAĆANJA:
Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po prodajnom kursu Pro Credit banke (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER ).
GOTOVINSKI: 30% od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja.
PLATNIM KARTICAMA: 30% od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja: VISA, DINA, MAESTRO, MASTER.
UPLATAMA NA RATE: 30% prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), a ostatak od 20% 15 dana pre početka putovanja. Ostatak od 50% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana (bez kamate) zaključno sa 15.11.2019.

NAPOMENE:
Visina administrativnih troškova za ovaj program iznosi 1.800 dinara.
Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja
Cena je za polazak iz Beograda, Niša i Kragujevca i Novi Sad
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
ORGANIZATOR PUTOVANJA: MODENA TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 490/2010.
T.A.ANGEL TRAVEL NASTUPA KAO POSREDNIK
Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja, opštim uslovima putovanja agencije organizatora

Možete pogledati još aranžmana na našem drugom sajtu

https://www.angeltravelbg.net/

 


Sajt Turističke agencije Angel Travel je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.

baribal  trag