Putovanje za Mlade 2024

 SPRING BREAK 2024.

Zato zaboravite na ispite, knjige i ostale obaveze, samo spakujte dobro raspoloženje i pridružite nam se na NAJVEĆEM PRVOMAJSKOM PARTY PUTOVANJU! VODIMO VAS NA SPRING BREAK, ALI BREAK-A NEMA!

1. DAN (27.04.2024. Petak) SRBIJA – MAKEDONIJA
Polazak u večernjim časovima iz Beograda (minumim za relizaciju polazaka iz ostalih gradova je 25 putnika). Noćna vožnja kroz Srbiju, Makedoniju i Grčku sa usputnim zadržavanjima radi pauza za odmor, osveženje i regulisanje carinskih i graničnih formalnosti.

2. DAN (28.04.2024. Subota) GRČKA – KALITEA
U ranim jutarnjim časovima dolazak u letovalište Kalitea, upoznavanje mesta i smeštaj po odabranim objektima i spremanje za prvu žurku u nizu – WELCOME PARTY: sunce, kokteli, najbolja house muzika, zalazak sunca… NEPROCENJIVO! Slobodno vreme za odmor od putovanja i pripreme prvo veče i prvu noćnu žurka uz nastup jednog od najpopularnijih regionalnih izvođača! Noćenje za one koji ne izdrže naš ritam…

3. DAN (29.04.2024. Nedelja) KALITEA – SOLUN
Posle jutarnje kafice ne propustite mogućnost fakultativnog izleta do drugog najvećeg grada Grčke – prelepog Soluna. Pored moderne arhitekture, velikih bulevara i trgova, Solun je sačuvao mnogobrojne istorijske građevine. Biser Grčke koji oslikava burnu istoriju, tradiciju i kulturu antike. Posle obilaska Soluna, povratak u Kaliteu na drugu dnevnu žurku sa novom temom, novim DJ-evima i novom energijom… Ludilo do kasnih poslepodnevnih sati, odmor, pa zagrevanje za spektakularno veče i nastup još jedne velike muzičke zvezde! Ovog puta nema spavanja!

4. DAN (30.04.2017. Ponedeljak) KALITEA
Buđenje i pripreme za pripreme za poslednji dan – prvo nas očekuje još jedna dnevna žurka, poslednja u nizu u jednom od najpoznatijih beach barova u Kalitei! Žurka do kasnih poslepodnevnih sati, ali tempo ne sme pasti, jer nas čeka zatvaranje ovogodišnjeg Spring Break-a uz nezaboravnu žurku do ranih jutarnjih sati i vrelu atmosferu za koju će biti zadužena jedna od najpopularnijih muzičkih zvezda sa ovih prostora!

5. DAN (01.05.2017. Utorak) GRČKA – MAKEDONIJA – SRBIJA
Buđenje i napuštanje smeštajnih jedinica do 09.00 h. Polazak ka Srbiji je planiran oko podneva. Putovanje prema Srbiji kroz Grčku i Makedoniju. Dolazak u Srbiju u kasnim večernjim časovima.

 

 27.04. - 01.05.

Hoteli 

Usluga

1/2

1/3

1/4

1/5

 Agni

Najam

74 eur

64 eur  /  /

 Anna Bill

Najam

         /

64 eur

59 eur

59 eur

Elizabeth

Najam

74 eur

64 eur

59 eur

 /

 Galini

 Najam

74 eur 

64 eur 

 /

 /

Kleopatra

 Najam

64 eur 

59 eur 

59 eur 

 Poseidon 

 Najam

64 eur 

59 eur 

 

 Golden Sun 

Najam 

64 eur 

59 eur 

 59 eur

Alkionis

Najam

74 eur

64 eur

 /  /

Eytyxia 

Najam 

74 eur 

64 eur 

 59 eur

 /

 

CENA UKLJUČUJE:
Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.
Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, WC, TV, VIDEO) na navedenim relacijama.
3 noćenja u Kalitei u apartmanu, ili vilama, ili hotelu, u 1/4, 1/5 ili 1/6 sobama, studijima ili apartmanima.

CENA NE UKLJUČUJE:
Fakultativne izlete.
Party narukvica: 30 € u agenciji.
Doplatu za 1/2 dvokrevetni studio/sobu 15 € po osobi i 1/3 studio/sobu 5 € po osobi.
Putničko zdravstveno osiguranje 

NAČIN PLAĆANJA:
Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po prodajnom kursu Pro Credit banke (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER ).
GOTOVINSKI: 30% od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja.
PLATNIM KARTICAMA: 30% od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja: VISA, DINA, MAESTRO, MASTER.
UPLATAMA NA RATE: 30% prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), a ostatak od 20% 15 dana pre početka putovanja. Ostatak od 50% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana (bez kamate) zaključno sa 15.11.2024.

NAPOMENE:
Visina administrativnih troškova za ovaj program iznosi 1.800 dinara.
Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja
Cena je za polazak iz Beograda, Niša i Kragujevca i Novi Sad
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
ORGANIZATOR PUTOVANJA: MODENA TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 490/2010.
T.A.ANGEL TRAVEL NASTUPA KAO POSREDNIK
Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja, opštim uslovima putovanja agencije organizatora


Sajt Turističke agencije Angel Travel je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.

baribal  trag  

Prijatelji:      Bg Linkovi      Raskrsnica      Sajtovi      Prezentacije      Web Adresar      Autentik