Letovanje Grčka Tasos 2024

 

TASOS
zeleno ostrvo, prekriveno šumom i maslinjacima privlači turiste svojim  prirodnim lepotama, smaragdno zelenim morem i gostoljubivošću ljudi. Glavni grad oblasti je grad Tasos (Limenas).

LIMENARIA
(od Niša  635km, od Beograda 875km, od Novog Sada 955km, od Vranja 525km. Preko Bugarske su odstojanja 100km manja) je drugi po veličini grad na Tasosu, a nalazi se na jugozapadnoj obali ostrva. Udaljen je 42 kilometara od glavnog grada Tasosa. Peščana plaža u gradu duga je 2 km sa postepenim ulaskom u more.

POTOS  
(od Niša 640km, od Beograda 880km, od Novog Sada 960km, od Vranja 530km. Preko Bugarske su odstojanja 100km manja)  Grad se nalazi pored veomaduge i peščane plaže sa kristalno čistom vodom. Uz deo plaže pored luke ćete naći lanac kafića, barova, restorana, poslastičarnica i noćnih klubova. Uske ulice su pune prodavnica, snack barova i restorana gde se može uživati uz hranu i piće.


Sajt Turističke agencije Angel Travel je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.

baribal  trag  

Prijatelji:      Bg Linkovi      Raskrsnica      Sajtovi      Prezentacije      Web Adresar      Autentik