Letovanje Grčka Pefkohori 2024

 

PEFKOHORI
(od Niša 515km, od Beograda 755km, od Novog Sada 835km, od Vranja 405km) se nalazi na poluostrvu Halkidiki (na Kasandri - "prvom prstu" – istočna obala). Udaljen je od Soluna cca 100 km. Smešten u zalivu Toroneos, imaja veliku peščanu plažu, sa postepenim ulaskom u more, što ga čini pogodnim za decu. Osim prirodnih lepota, kristalno čiste vode i puno sunca, tu su i dobro snabdeveni supermarketi, mnoštvo pekara, restorana, taverni, pošta, apoteka, ambulanta... Sve ovo učiniće Vaš boravak izuzetno prijatnim i nezaboravnim.

Pefkohori je jedno od najlepših letovališta na Halkidikiju,  gotovo najjužnija tačka poluostrva Kasandre, pruža neponovljiv pogled na zaliv Toroneos. Mesto Pefkohori je dobilo ime po grčkoj reči ,,pefko,, što u prevodu znači borovina. Starim delom mesta sa karakterističnim uskim uličicama, prelepim trgom i crkvom, širi se opojan miris rascvetalog jasmina, limuna i ruža. Moderan deo Pefkohorija, smešten uz dugu peščanu plažu, prepun je raznovrsnih prodavnica, restorana, kafića i taverni, kao i diskoteka, pa je omiljen i među mlađim gostim

 

Apartmani

strelica.gifVila Gregory

strelica.gifVila Halkias

strelica.gifAparthotel Flesvos

Hoteli 

 

strelica.gifHotel Anna

strelica.gifHotel Anna Maria Paradise

strelica.gifHotel Atrium

strelica.gifHotel Chrousso Village

strelica.gifHotel Flegra Beach

strelica.gifHotel Flegra Palace

strelica.gifHotel Vila Lemon Garden

strelica.gifHotel Xenios Loutra Beach

strelica.gifHotel Xenios Port Marina


Sajt Turističke agencije Angel Travel je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.

baribal  trag  

Prijatelji:      Bg Linkovi      Raskrsnica      Sajtovi      Prezentacije      Web Adresar      Autentik