Letovanje Grčka Hanioti 2024

Hotel Sousouras

 

Na jedinstvenoj lokaciji, na samoj plaži i na nekoliko metara od centra mondenskog mesta Hanioti na prvom prstu Halkidikija, ovaj mali hotel bungalovskog tipa nudi sve pogodnosti za aktivan odmor. Sastoji se iz glavne zgrade i nekoliko velikih bungalova gde su raspoređene smeštajne jedinice.

Napomena: Svi opisi i fotografije su informativnog karaktera i ne mogu biti sastavni deo Ugovora o putovanju.

Lokacija: Hanioti, smešten na samoj na plaži.

Sadržaj hotela: bar, bar kraj bazena, kafe, dečiji bazen, bašta, parking, bar na plaži, recepcija, restoran, snek bar, otvoreni bazen, TV soba, teren za košarku, bilijar, mini klub za decu, dečije igralište, video igrice, organizacija grčkih večeri, sportovi na vodi…
Sve sobe imaju klima uređaj, SAT TV, telefonsku liniju, fen za kosu, balkon ili terasu, sef (uz doplatu)

Standardne sobe: oko 19-22m2, namenjene su za 2-4 osobe, mogu gledati na baštu ili na more (dva standardna i pomoćni ležaj).

Porodične sobe – hotel: nešto prostranije, sastoje se iz dve prostorije – dnevne sa sofama i spavaće sobe sa dva standardna ležaja, idealne za porodice sa decom.

Porodične sobe – bungalovi: sastoje se iz dve prostorije sa po dva standardna ležaja, idealne za porodice sa većom decom.

Usluga u hotelu: Polupansion (samoposluživanje, na bazi švedskog stola).
http://www.hit360.com/sousouras/en/info.html


Sajt Turističke agencije Angel Travel je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.

baribal  trag  

Prijatelji:      Bg Linkovi      Raskrsnica      Sajtovi      Prezentacije      Web Adresar      Autentik