Letovanje Grčka Hanioti 2024

Hotel Lesse

 


Samo sat vremena od Soluna, nalazi se hotel Lesse koji na savršen način kombinuje prelepu prirodu poluostrva Kasandra sa tradicionalnim duhom severne Grčke. Prostire se na površini od oko 10000 m2, okružen borovom šumom, prelepim vrtom.

Napomena: Svi opisi i fotografije su informativnog karaktera i ne mogu biti sastavni deo Ugovora o putovanju.

Lokacija: Hanioti, udaljen od plaže 150 m.

Sadržaj hotela: 3 otvorena bazena, hidro masaža, bar pored bazena, bar, kafeterija, sala za konferencije kapaciteta 160 osoba, sala za dečije igre, organizacija grčkih večeri sa živom muzikom jednom nedeljno…
Sve sobe su opremljene SAT TV, klima uredjajem, sefom, elektronskim klučem, čajnom kuhinjom, mini barom, fenom za kosu, terasom sa garniturom za sedenje i kupatilom.
Porodični suite: oko 80m2,prostrana dvosobna suita,idealna za porodice;mala kuhinja i balkon sa pogledom na bastu ili bazen.kapacitet: 2-4 osobe.

Standardna soba: oko 20-25m2,moderni dizajn;mini kuhinja i balkon sa pogledom na bastu ili bazen,predvidjeno za 2-3 osobe (francuski ili dva odvojena kreveta i sofa).

Usluga: Noćenje sa doručkom ili polupansion (na bazi švedskog stola, samoposluživanje).
http://www.lesse.gr/

 


Sajt Turističke agencije Angel Travel je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.

baribal  trag  

Prijatelji:      Bg Linkovi      Raskrsnica      Sajtovi      Prezentacije      Web Adresar      Autentik