Letovanje Grčka Hanioti 2024

Hotel Grand Otel

 

Smešten na samoj obali, u blizini parka u Haniotiju, Hanioti Grand Otel nudi doživljaj gradske sredine i toplinu južnog mora. Hotel je renoviran 2007 godine. Hotelska zgrada ima dva krila u kojima su smeštene sobe.

Napomena: Svi opisi i fotografije su informativnog karaktera i ne mogu biti sastavni deo Ugovora o putovanju.

Lokacija: Hanioti, smešten je na sopstvenoj plaži (ležaljke i suncobrani uz doplatu).
Sadržaj hotela: glavni restoran, bar na plaži/bazenu, otvoreni bazen sa ležaljkama i suncobranima, servis za pranje veša, menjačnica, rent-a-car, masaža, punkt sa sportovima na vodi, TV sala, stoni tenis, akva aerobik…Hotel raspolaže sa 133 komforne sobe. Sve su klimatizovane i imaju kupatilo sa tuš kabinom i fenom za kosu, SAT TV, telefon, mali frižider, balkon ili terasu.

Standardne sobe: oko 20-26m2, sa pogledom na more ili na gradić, namenjene za 2-4 osobe (dva standardna i pomoćni ležaj ili krevet na sprat).

Usluga hotela: Polupansion ili all inclusive (na bazi švedskog stola, samoposluživanje)
http://www.grandotel.gr/

 


Sajt Turističke agencije Angel Travel je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.

baribal  trag  

Prijatelji:      Bg Linkovi      Raskrsnica      Sajtovi      Prezentacije      Web Adresar      Autentik